Detta är en sida med mina senaste händelser.

Sista släppet på Hare...

Idag var en bister morgon med, -14,2g så det blev att vänta till 9,00 innan solen gjort sitt och det blev något behagligare, innan hunden släpptes, men jag kände på mig att det inte var de bästa förutsättningarna trots det fina vädret, för den kalla och gryniga snön som legat över en vecka nu, brukar inte släppa från sig någon bra vittring. Men Errkan markerade ett harslag 9,15, som han tog vara på, och upptaget kom 9,55, på en Svenskhare, men drevet blev som jag befarat mycket svårdrivit, med en rad småtappter till en början med under minuten, men dess längre tiden gick så kom de riktiga svårigheterna, vilket gjorde att hunden fick allt längre tappter, som slutade med Haren blev kvar i skogen, med koppling 13,45. Detta var nog denna säsongens sista Hardrev, så nu ser jag fram mot en fin vår samt sommar innan vi laddar för nästa höst. På torsdag skall jag avsluta jakten med att lyssna på en annan Finnstövare, hoppas att vittringsförhållandena är bättre för den hunden då?

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS