Detta är en sida med mina senaste händelser.

Sista släppet på Hare...

Idag var en bister morgon med, -14,2g så det blev att vänta till 9,00 innan solen gjort sitt och det blev något behagligare, innan hunden släpptes, men jag kände på mig att det inte var de bästa förutsättningarna trots det fina vädret, för den kalla och gryniga snön som legat över en vecka nu, brukar inte släppa från sig någon bra vittring. Men Errkan markerade ett harslag 9,15, som han tog vara på, och upptaget kom 9,55, på en Svenskhare, men drevet blev som jag befarat mycket svårdrivit, med en rad småtappter till en början med under minuten, men dess längre tiden gick så kom de riktiga svårigheterna, vilket gjorde att hunden fick allt längre tappter, som slutade med Haren blev kvar i skogen, med koppling 13,45. Detta var nog denna säsongens sista Hardrev, så nu ser jag fram mot en fin vår samt sommar innan vi laddar för nästa höst. På torsdag skall jag avsluta jakten med att lyssna på en annan Finnstövare, hoppas att vittringsförhållandena är bättre för den hunden då?

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS