Detta är en sida med mina senaste händelser.

Ibland går det trögt

Så var det sista dagen på Fälthare, vädret var gynnsamt med svag so-vind, samt 0g jag släppte Errken 8,30, han markerade snart att det varit Hare i farten, men upptaget lät vänta på sig, har det gått för lätt dagarna före? Så äntligen kom upptaget 11,45, ett riktigt krångel och väghare, som visade sig för samtliga skyttar, men vi har bestämt att en ungdom som var med skulle få skjuta Haren, och mycket riktigt så gick drevet på honom, hans Farfar var med som instruktör, och viskade när haren var så nära att han kunde skjuta, men då skulle pojken ta av vanten först, så Haren kastade, så rök hans chans. Drevet gick vidare, nu bestämdes att om Haren vill åter ut på stora vägen får det vara slutsprunget, och det dröjde inte länge innan Haren sökte asfalt under fötterna igen, och där kom skottet, men drevet gick ca 500 m till, innan det blev tyst. Även om dagens jakt inte riktigt gick som jag hoppas på så får man vara nöjd, det hinner säkert bli flera rundor till, då Svenskharen fortfarande är lovlig.  

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS