Detta är en sida med mina senaste händelser.

Ibland går det trögt

Så var det sista dagen på Fälthare, vädret var gynnsamt med svag so-vind, samt 0g jag släppte Errken 8,30, han markerade snart att det varit Hare i farten, men upptaget lät vänta på sig, har det gått för lätt dagarna före? Så äntligen kom upptaget 11,45, ett riktigt krångel och väghare, som visade sig för samtliga skyttar, men vi har bestämt att en ungdom som var med skulle få skjuta Haren, och mycket riktigt så gick drevet på honom, hans Farfar var med som instruktör, och viskade när haren var så nära att han kunde skjuta, men då skulle pojken ta av vanten först, så Haren kastade, så rök hans chans. Drevet gick vidare, nu bestämdes att om Haren vill åter ut på stora vägen får det vara slutsprunget, och det dröjde inte länge innan Haren sökte asfalt under fötterna igen, och där kom skottet, men drevet gick ca 500 m till, innan det blev tyst. Även om dagens jakt inte riktigt gick som jag hoppas på så får man vara nöjd, det hinner säkert bli flera rundor till, då Svenskharen fortfarande är lovlig.  

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS