Detta är en sida med mina senaste händelser.

Jakt på Fälthare i dag

Idag blev det en sväng till Solberga, släppte Errkan 08,30 vi han inte långt innan det blev ett upptag, men drevet blev inte längre än ca 20 min då Haren förmodligen kryp under en lada, hunden återvände ganska snart på bakspåren. Nytt upptag 9,55, åter igen en Fälthare som buktade hela tiden utan att gå ut på någon väg, vilket brukar vara ovanligt för Fälthare, min jaktkamrat Marcus fick drevet runt sig mest hela tiden men fick bara se Haren en gång. Själv stod jag tillsammans med en annan jaktkamrat på vägen, med filmkameran i högsta hugg för att få ett filmklipp på Haren. Nu närmade sig tiden två timmars drev, så även jag bestämde mig för att krypa in i snåren för att se vad haren höll på med, jag satt inte länge förrän det kom en stor fin Fälthare med en rasande fart. Där fick även dagens äventyr ett snörpligt slut, 12,05 med hunden endast 20sek efter.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS