Detta är en sida med mina senaste händelser.

Fin jaktdag

I går kväll ringde Kjell igen, och undrade om jag ville prova på nysnön som kommit, på samma mark som vi varit under dagen, men inte fått upp. Efter som jag inte är svårbedd, då det gäller jakt, på en så fin mark blev svaret naturligt vis ja. Vi släppte Errkan 8,30, gick dit som han haft slag dagen före men inte fått upp, men inte ett spår från Hare, bara ett rävspår som inte var tillräkligt färskt för att han skall bry sig. Vi förflyttade oss ett bra stycke, där vi kunde med svårighet se att en hare gått tidigt kvällen före i snöfallet, jag lockade på hunden som markerade att han kände lite, då var klockan 10,45, hunden trasslade sig sakta framåt på spåret till över 500m från oss, där kom upptaget 11,40. Drevet kom mot oss, så jag stod redo med filmkameran, såg en Hare på håll gå rakt över skogsvägen, men ingen hund efter, drevet gick vidare längst med vägen, det visade sig att den jag såg var inte drevharen. Jag kopplade hunden på drev då haren gick rakt över en annan skogsväg Kl: 13,35. En fin dag i skogen med svag o.vind samt runt 0 grader.Ler

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS