Detta är en sida med mina senaste händelser.

Stackars Hare

Så äntligen har kylan släppt taget, så att det blir behagligt för både hund och husse i skogen, -5g på morgonen och ca 5 cm snö ca ett par v gammal, jag vet att det låter illa i mångas öron, men jag måste hålla mig till sanningen, hunden gjorde mig inte besviken i dag heller. Släppte Errkan 8,50 knallade en skogsväg ca 500 m, utan ett enda harspår bara räv, som hunden brukar lämna utan större intresse.

Jag följde ett gammalt traktorspår mot en tätning, där hunden visade intresse för något, jo då där har varit en Hare, och upptaget lät inte vänta på sig, 9,25 var vilan över för Haren, drevet gick ganska trögt till att börja med, samt flera små tappter, på 1-2 min förekom. Första riktiga tappten kom efter 1- ½ timma, och den var under 10 min, Drevet fick ett plötsligt slutade 11,40?

I morgon skall jag testa Billingen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS