Detta är en sida med mina senaste händelser.

Rådjursjakt med två Drevrar

Dagen bjöd på grått och disigt väder men uppehåll, igentligen idealväder för Rådjursjakt som det är tänkt, det skall bli jakt med två st Drevrar, båda kullsyskon. De släppte hundarna med ett par km avstånd från vardera, men det tog tid innan första skallet kom, och då enligt hundägaren väckskall på hare, från den ena hunden. Men så kom då upptaget från ”Götes” hund, drevet blev giktigt trevligt, samt buktade som en hare en lång stund, och var nära en av passkyttarna, innan Rådjuret valde att ta till flykten… Nu var båda hundarna kopplade, och det blev en stunds fika, samt nya planer smides, men det var bara ”Göte”, som ville släppa om sin hund, men tyvärr räckte inte hundens kondition till för ytterligare ett pass. Men mycket nyttig frisk luft blev det.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS