Detta är en sida med mina senaste händelser.

Rådjursjakt med två Drevrar

Dagen bjöd på grått och disigt väder men uppehåll, igentligen idealväder för Rådjursjakt som det är tänkt, det skall bli jakt med två st Drevrar, båda kullsyskon. De släppte hundarna med ett par km avstånd från vardera, men det tog tid innan första skallet kom, och då enligt hundägaren väckskall på hare, från den ena hunden. Men så kom då upptaget från ”Götes” hund, drevet blev giktigt trevligt, samt buktade som en hare en lång stund, och var nära en av passkyttarna, innan Rådjuret valde att ta till flykten… Nu var båda hundarna kopplade, och det blev en stunds fika, samt nya planer smides, men det var bara ”Göte”, som ville släppa om sin hund, men tyvärr räckte inte hundens kondition till för ytterligare ett pass. Men mycket nyttig frisk luft blev det.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS