Detta är en sida med mina senaste händelser.

Mot Stöpaskogen

Så blev det dags att åka hem från två veckors vistelse i Aapua, hem resan fick gå något snabbare än uppresa för nu har vi med många kila värdefulla hjortron som skall tas omhand samt förvaras i flaskor eller glasburkar, men även 40 kg färsk mandelpotatis nyligen upptagna är med hem till Stöpaskogen Skövde.

Första övernattningen blev Jävre, en mycket fin ställplats nära E 4an jag valde en plats utan El för 100: - då det finns bra med ström i husbilen som klarar både värme, kyl å frys sam tv förstås.

Efter en god sovmorgon samt morgonfika, samt tömma gråvatten samt toan men även fylla på färskvatten så blev det att rea vidare vid 10 tiden.

Andre övernattningen blev Ullånger där vi hittade en riktigt fin fricampningsplats som dreva av Ullångers idrottsförening som rekommenderade en frivillig avgift till ordningen på platsen, som även innehöll en fin badplats, med fina gräsytor, dock inga övriga sanitära tillgångar, men det har vi i bilen så jag swishade 50: - som önskades.

Tredje övernattningen blev Sala en gratisställplats där vi även låg på vägen upp här ingår även ström som tydligen Sala bjuder på, men jag vaknade av att det pratades samt monterades något intill våra bilar vid sjutiden på morgonen, så nu visade det sig att det var slut på gratisställplatserna, nya skyltar sätts upp Ställplats vi tar emot swish 150:- max två dygn, så nu var det slut på det, men det är hyfsat billigt ändå så nära till allt i Sala som denna plats är så man kommer gärna tillbaks för en natt.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.09 | 17:48

Hej. Jag är intresserad av att köpa en holk för kattuggla. Hur lång tid tar det att få den? Ingår frakt?

Mvh Lotta

...
15.05 | 12:27

Hejsan!
Jag beställer 2 st starholkar.

...
16.04 | 12:59

Hej
Jag vill beställa 2st småfågeholk och en tornseglarholk

Mvh
Lars Johansson

...
08.03 | 01:21

Hej!
Vill beställa 5 st småfågel, 2 st stare och 1 st specialholk.
Bor i Hjo så jag kommer och hämtar när det passar.
Hälsningar Angelika

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS