Detta är en sida med mina senaste händelser.

Varg synlig i min sons trädgård.

VARG mellan Axvall å Skara

Fick precis ett samtal från min son som bor mellan Axvall & Skara att han såg en varg i hans trädgård, men han tyvärr inte att få fram kameran innan den var bland det täta buskarset som omger hans trädgård, han trodde först att det rörde sig om vildsvin eftersom det är gott om den där han bor, men blev sedan övertygad då hela djuret exponerade sig.

 

För att vara ytterligare övertygad om vad han har sett ringer han upp jaktledaren och ansvarig för viltvård i området, samt får av honom bekräftat att det är varg som gör sig i området och varit synligt på flera håll.

 

Som jägare under många år samt hundförare av drivande löshundar, är jag av naturlig själ ingen vargälskare, då vi har klarat oss bra i över hundra år sedan vargen i princip varit utrotad i Sverige, samt åter är inplanterad, får vi som bor på landsbygden tydligen rätta oss efter vad en del av  storstadsborna vi ha i våra skogar å inägor.

 

Jag har sedan flera år tillbaks lagt jakten på hyllan sedan min älskade jaktkamrat Bergvattnets Errkan, (Finsk stövare) lämnade mig efter många års oförglömliga minnen i vår natur, men känner nästan en lättnad över att slippa släppa det käraste man har, för att riskeras av att bli överfallen samt riven av detta glupska rovdjur som åter hälskar i våra skogar.

Senaste vargnytt: Närgången
 varg skjuten | Jaktjournalen

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS