Detta är en sida med mina senaste händelser.

Kraftiga uggleholkar.

Hej igen, jag fick ett telefonsamtal för någon dag sedan där en lantbrukare sett min sida, att jag tillverkade olika storlekar av fågelholkar, samt nämnde att det blivit över en del brädbitar då han byggt till sina djurstallar, och undrade om jag kunde ha någon nytta av dem.

Det var som en skänk från ovan då mina övriga bräder är i det närmaste slut, det var fina granbräder med måtten 25*200 mm, målade med falurödfärg på ena sidan. Mycket kraftiga samt fina bräder att göra holkar av till de stora fåglarna, såsom Kattuggla knipa, samt Storskraken.

Som tack får lantbrukaren en uggleholk att sätta upp i sin skog. Jag lägger ut en bild på holkarna hur de ser ur med sin rödmålade fram & baksida, men det tror jag inte fåglarna bryr sig om.

Samtliga stora holkar är lätta att öppna genom att lossa en skruv på holkens högra framsida samt vika framstycket framåt, för att rengöra eller inspektera om holken används.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS