Detta är en sida med mina senaste händelser.

Häftigt jakttorn.

Hej igen, det händer inte så mycket just nu därmed heller inget att skriva om, men jag gick min vanliga runda i Stöpaskogen för att hålla i gång den gamla kroppen, fick då se att jaktlaget ställt ut ett mobilt jakttorn säkert för att jaga vildsvinen som har ökat kraftigt här i skogen, bra jobbat grabbar.

I övrigt är väl sommaren över för min del, husbilen har fått sin vintervila på ett säkert och mycket bra vinterförvaringsställe, även om det säkert kommer att bli flera fina höstdagar.

 

Jag har fått några förfrågningar av mina holkar, men då frakten slår hårt samt ibland blir dyrare än holkarna, så det har inte blivit några leveranser på länge, det har även blivit svårt att få tag i bra samt rimliga priser på virket så min tillverkning kommer säkert att tyna ut inom kort.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS