Detta är en sida med mina senaste händelser.

Sorsele i natt.

Det blev lite sovmorgon i Jokkmokk innan vi for vidare, men ett stopp vid Jokkmokks Kyrka kändes som ett måste med sin vackra prakt innan vi drog söder ut på E-45 an, det blev inte så mycket sevärt mellan dessa orter mer än oändliga skogsmarker och mängder av sjöar, men ett stopp då vi skulle passera Piteå älv, blev det med en lunch i en charmig miljö så smakade maten ännu bättre.

 

Efter ett ental mil började jag undra var vi tänkt stanna för nästa natt, min mobil med 3, fungerade inte speciellt bra här i inlandet, den är nog mest tänkt att inte lämna E-4 an, samt de tätaste stråken så här i inlandet blev det svårt att navigera efter den, men som en räddning dyker Sorsele upp så där får det bli för natten, en riktigt mysig camping till en kostnad av 255:- ink, el. & gratis Wi Fi gjorde inte saken sämre, samt rena och fina duschar & toaletter, vackert beläget vid en liten sjö, där vi hamnade alldeles utmed, kommer man att sova gott.

 

Bildresultat för sorsele campingBildresultat för sorsele camping

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS