Detta är en sida med mina senaste händelser.

Grå flugsnappare.

Jag har två holkar för grå flugsnappare uppsatta inte långt från varandra, men ändå så är båda bebodda. I det ena boet verkar ungarna kläckta för det är första gången som jag ser att båda paren letar flitigt efter mat, samt återvänder till boet för att mata.

I den andra holken ligger fortfarande honan stabilt och ruvar sina ägg, men så snart men tar några klev ut i trädgården så lämnar hon boet, båda paren är mycket skygga samt använder endast dessa holkar som jag gör och kallar (specialholkar) då grå flugsnapparen endast väljer holkar där den har bra utsikt samt en snabb flyktväg.

Prolistum - Grå flugsnappare

Det är en intersann fågel att se då den hela tiden jagar sina insekter ganska nära boplatsen, så nu tar det ca två veckor till de första ungarna är flygfärdiga, jag kommer att följa dem så gott det går om jag är hemma med fler bilder.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS