Detta är en sida med mina senaste händelser.

Märkligt besök i Stöpaskogen.

Var ute och arbetade i trädgården vid niotiden på förmiddagen, då grannen kommer springande och vill göra mig uppmärksam på det han fått syn på, och till min förvåning får jag se en Bäver som kommer sakta gående.

Vi blir alla förvånande över att den tagit sig hit långt från rinnande vatten, jo det finne ett par mindre bäckar som ofta är uttorkade under sommarhalvåret då det inte regnat, samt ett par konstgjorda dammar i vår närhet, men inget som Bävrar brukar villa hålla till.

Man börjar ju undra om inte den har blivit felprogrammerad med koordinaterna då den hamnat så långt från rinnande vattendrag, eller är det en som blivit utstött från gruppen och är på en sökrunda för att hitta ett eget revir att bygga en egen dam att hålla till, ja en märklig syn här i Stöpaskogen.

 

Bäver

 

 
Bäver. Foto: Kenneth Johansson.

Bäver. Foto: Kenneth Johansson.

 

 

Bävern är vår största gnagare och arten finns spridd i hela länet. Den kan orsaka skador på gröda, skog, vatten och egendom. Du kan ansöka om tillstånd för att riva bäverdammar eller bedriva skyddsjakt för att förhindra skadorna.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS