Detta är en sida med mina senaste händelser.

Bygger upp holklagret

Våren är alltid en tid då våra fågelvänner håller igång mig, sommaren och hösten är av naturlig själ inte då man tankarna på fågellivet så ofta, men vist finns det några beställningar som kommit in även så här års. Jag håller på just nu att bygga upp lagret med de flesta av holksortimentet till våra Svenska fågelarter så de kan levereras då det drar igång på alvar igen.

Holkarna är både skrymmande svåra att packa och inte minst dyra att frakta, men jag har bra möjligheter med frakt mellan Skövde och Göteborgsregionen dit det finns transporter var tredje vecka, ni är många duktiga fågelvänner i er region som väljer mina holkar.

Ett område är Stockholmsområdet dit jag levererar holkar ett par tre gånger om året, även flera bostadsföreningar har valt mina holkar vilket är glädjande, resan dit går via Örebro, Eskilstuna, Södertälje, eller Västerås, Åkersberga norr om Stockholm, dessa vägar kan holkarna transporteras till rimliga fraktkostnader.

Tänk på att ni gör inte bara fåglarna en välgärning, det går även ett litet bidrag till cancerfonden för var holk ni valt från mig. PS: denna sista gång har jag valt att skänka till Barncancerfonden.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS