Detta är en sida med mina senaste händelser.

Nya holkar på gång.

Sommaren är över hösten kommer med stora steg löven från björkarna rasar vilket skvallrar om det, husbilen är avställd för en månad sedan för att få sin vinterdvala, vilket jag nästan har ångrat vid något tillfälle, då även hösten har bjudit på flera fina dagar.

Men det finns även glädjeämnen, att mina naturintresserade besökare på min sida kollar mina fågelholkar som finns, samt att det kommer en och annan beställning fast det är inte det första man tänker på så här års, men holkarna är inte bara häckningsplatser, de användes flitigt som övernattningsställen under vår kalla årstid, vilket en å annan av mina beställare är medveten om.

Mitt lager av holkar har varit näst intill slut men är på gång att byggas upp igen, småfågelholkar är naturligtvis det som går mest, men det känns bra då det finns de som även tänker på våra tornseglare som besöker oss var sommar för att häcka, en fantastisk fågel som lever hela sitt liv i luften.

 

Inramade poster Fåglar "Plakat Vögel" från JUNIQE - Konstnär: Janine SommerTornseglare

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.09 | 18:16

Hur fungerar det med hagel o kikarsikte

...
26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS