Detta är en sida med mina senaste händelser.

Nya holkar på gång.

Sommaren är över hösten kommer med stora steg löven från björkarna rasar vilket skvallrar om det, husbilen är avställd för en månad sedan för att få sin vinterdvala, vilket jag nästan har ångrat vid något tillfälle, då även hösten har bjudit på flera fina dagar.

Men det finns även glädjeämnen, att mina naturintresserade besökare på min sida kollar mina fågelholkar som finns, samt att det kommer en och annan beställning fast det är inte det första man tänker på så här års, men holkarna är inte bara häckningsplatser, de användes flitigt som övernattningsställen under vår kalla årstid, vilket en å annan av mina beställare är medveten om.

Mitt lager av holkar har varit näst intill slut men är på gång att byggas upp igen, småfågelholkar är naturligtvis det som går mest, men det känns bra då det finns de som även tänker på våra tornseglare som besöker oss var sommar för att häcka, en fantastisk fågel som lever hela sitt liv i luften.

 

Inramade poster Fåglar "Plakat Vögel" från JUNIQE - Konstnär: Janine SommerTornseglare

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS