Detta är en sida med mina senaste händelser.

Stöpaskogen levererar.

Ja inte bara nöjen sist jag la ut något var man på havet och fiskade makrill, sedan har det hänt en del men inget att tala om, jo förresten min frisörska ringde mig för hon har fått en grävling som getts den på att han skulle flytta in under hennes lantställe som hon nyligen köpt, så det blev att låna en grävlingfälla av en före detta jaktkamrat att ställa ut, det gick ganska fort att lura in grävlingen i fällan, redan fjärde natten så var den där.

Utöver lite viltvård, så har jag inte riktigt frivilligt tagit en hink samt bärplockare i handen för att gå en runda i Stöpaskogen för att plocka bär, lingon & blåbär är inte mina favoritbär att plocka, men ack så goda att äta, men det var gjort på en dryg halvtimma att få ihop ca tio liter, så Stöpaskogen levererar inte bara svamp, i år är det ett bra bärår med.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS