Detta är en sida med mina senaste händelser.

Stöpaskogen levererar.

Ja inte bara nöjen sist jag la ut något var man på havet och fiskade makrill, sedan har det hänt en del men inget att tala om, jo förresten min frisörska ringde mig för hon har fått en grävling som getts den på att han skulle flytta in under hennes lantställe som hon nyligen köpt, så det blev att låna en grävlingfälla av en före detta jaktkamrat att ställa ut, det gick ganska fort att lura in grävlingen i fällan, redan fjärde natten så var den där.

Utöver lite viltvård, så har jag inte riktigt frivilligt tagit en hink samt bärplockare i handen för att gå en runda i Stöpaskogen för att plocka bär, lingon & blåbär är inte mina favoritbär att plocka, men ack så goda att äta, men det var gjort på en dryg halvtimma att få ihop ca tio liter, så Stöpaskogen levererar inte bara svamp, i år är det ett bra bärår med.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS