Detta är en sida med mina senaste händelser.

Ett nästan platt hav.

En sista för året semestertripp med bilen till Vallersviks camping en resa med nytta som nöjen, då jag även bokat en tur med MS Tärnö för några timmars makrillfiske ut till Fladen.

Makrillfisket bärjade med att mitt fiskspö gick av redan vid första nedsläppet, samtliga sex krokar satt det feta fina makrillar på, men spötoppen var för vek och gick av då fiskarna skulle över bord. Så det var bara att hyra ett fiskspö på båten.

Fisket var sådär, men storleken kunde varit bättre då man tagit sig så långt ut, det blev totalt trettiotvå makrillar samt två vittlingar för min del, samt en hel radda med giftiga Fjärsingar, så guiden fick fullt upp att springa och slå igel alla mot relingen då ingen vågade ta i dem.

Båten gick ut från Bua en liten kalasfin hamn strax söder om Frillesås, är ni intresserade av en tur så hittar ni den lätt om ni söker på Båtfjordens fiske Bua, väl värt en resa även i dessa tider då båten tog ett stor hänsyn till de rådande omständigheterna som råder just nu.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS