Detta är en sida med mina senaste händelser.

Ensam trädet stod och dog, i en nedhuggen skog.

Ny dag solen skiner utanför husbilsfönstret, en frisk no. Vind, ingen utv. Termometer men gissar på + 19g, ser ut att bli en fin dag.

 

Jo då det blev en mindre runda på hjortronmyren i går på morgonen, den gav 2,5l hjortron så nu är det färdigplockat för denna gång, men det blev även en kortare runda bland blåbärsriset som även de börjar mogna, det räckte till en god blåbärspaj med vaniljsås till kvällen, lite omväxling till alla hjortron som ätits.

 

 Idag blir det till att packa samt summera vad man fått ihop under alla rundor på myrarna, för i morgon är det tänkt att styra kosan söderut, det är alltid med visst vemod då jag trivs som ”älgen” i skogen här uppe.

Det var strul med bredbandsuppkopplingen i går eftermiddag där jag befinner mig samt är uppkopplad, men är nu tillbaks igen. Då jag drar här ifrån blir det inte lika lätt då jag bara har tillgång till min lilla telefon, med 3, som leverantör, här uppe vet 3 tydligen inte var Aapua ligger för den har jag inte kunnat använda, så nästa gång abonnemanget går ut blir det till att byta tillbaks till Telia.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS