Detta är en sida med mina senaste händelser.

Underbara Aapua du har gett mig så mycket.

Det kändes för första gången lite tungt att dra på sig regnbyxorna å stövlarna, efter att varit filtig samt med glädje dragit till skogs på mornarna i en hel veckas tid med hinkarna i handen att söka hjortron.

 

Men idag får det bli sista för den här gången, om man återkommer vet man inte heller men vist längtar men ut i skogarna så snart jag är här upp, snart är det jaktider och så många dagar som man tillbringat i dessa fantastiska fina marker med mina hundar, senast med Finnstövaren Bergvattnet Errkan, det finns få många fina minnen var meter jag rör mig här uppe på dessa skogsvägar, förlåt mig nu börjar jag bli alldeles för centimental.

 

Idag blev det en ledig eftermiddag, den utnyttjades att göra en utflykt till Pajala att handla, det får bli en trevlig grillfest i morgon om vädret visar sin goda sida .

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS