Detta är en sida med mina senaste händelser.

Både glad å besviken.

Det blev en ny sväng till skogen vid 09,30 tiden, idag blev det ett besök för mig på ett välkänt ställe, nämligen mitt gamla älgpass där har många timmar bedrivits under åren här uppe.

Det visade sig vara ett bra beslut, riktigt fina hjortson stora så man fick gå runt tuvorna för att få dem i dunkan….ca 2,5l på ett par timmar.

Men jag blir både besviken å ledsen då kan räkna till ett 15-tal vindkraftverk som står stilla, och det var bara de som jag såg av vindkraftparken, och vägar stora å breda som motorvägar bara för att ta sig fram till verken. Det borde varit mer lönsamt för vår Svenska ekonomi att få behålla skogen istället.

Inte nog med det när jag kommer fram till nästa skogsväg så sitter några utländska arbetare vid några kojor, de håller på att röja gräs på våra myrar och får tydligen betalt med EU-pengar, myrarna har väl klarat sig bra i tusentals år innan man slog gräset. Men höja EU-bidraget med 10-15 miljarder de närmaste åren går tydligen bra, nej låt vår natur vara den är fin som den är.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS