Detta är en sida med mina senaste händelser.

Det blev ca 4L idag.

Det finne inget dåligt väder med bra kläder, så det blev bara att ta på sig de regnkläder som Sten ordnade fram åt mig, så bar det väg till hjortronskogen.

Det första stället blev ett svårforcerat område med en bäck som var välfylld efter allt regnandet, men även på myrarna står det mycket vatten, men det gav endast ca två liter så det blev att byta område.

Nästa myr var ett ställe som jag väl kände till efter den tiden vi haft stuga här uppe, ”Hevosvaara” så dessa marker har jag trampat mycket från den tiden jag jagade hare här uppe med min älskade hund Finnstövaren Bergvattnets Errkan, så vist har jag minnen som nästan får tårarna att komma när tankarna flyger i huvudet. Men huga vilka fina hjortron det var på de stora tuvorna på denna myren, synd bara att så många fortfarande är omogna.

Men så bar det åter hemåt igen, nu skall det badas bastu och få bort den Norrländska parfymen, sedan blir det grillat, som avslutning på dagen blir det som vanligt glass med varm hjortronsylt.   

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.09 | 18:16

Hur fungerar det med hagel o kikarsikte

...
26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS