Detta är en sida med mina senaste händelser.

32mm Regn under natten.

Nu har det regnat oavbrutet i ett å halvt dygn, å ännu ser jag ingen ljusning på regnandet, det har kommit 32 mm bara under natten.

Men det har inte hindrat tålmodiga norrlänningar att hålla sig från skogen, bara det håller upp två minuter så de hinner ut till bilen så sticker de iväg en runda till hjortronskogen.

Själv har det inte blivit mycket gjort, än att vänta på att det skall ljusna lite på himmelen så även jag vågar mig ut en runda. Det sämsta med detta fuktiga väder är att myggen å knotten trivs som bäst, och anfaller en i stora svärmar på hjortronmyrarna, lite siligt samt blåsigt då är det som bäst att vara där. Hoppas att det klarnar upp lite under dagen.

ÅÅÅÅ hjälp, precis i skrivande stund får jag beskedet att äta så jag klarar mig för Sten ska lura ut mig i den blöta skogen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS