Detta är en sida med mina senaste händelser.

32mm Regn under natten.

Nu har det regnat oavbrutet i ett å halvt dygn, å ännu ser jag ingen ljusning på regnandet, det har kommit 32 mm bara under natten.

Men det har inte hindrat tålmodiga norrlänningar att hålla sig från skogen, bara det håller upp två minuter så de hinner ut till bilen så sticker de iväg en runda till hjortronskogen.

Själv har det inte blivit mycket gjort, än att vänta på att det skall ljusna lite på himmelen så även jag vågar mig ut en runda. Det sämsta med detta fuktiga väder är att myggen å knotten trivs som bäst, och anfaller en i stora svärmar på hjortronmyrarna, lite siligt samt blåsigt då är det som bäst att vara där. Hoppas att det klarnar upp lite under dagen.

ÅÅÅÅ hjälp, precis i skrivande stund får jag beskedet att äta så jag klarar mig för Sten ska lura ut mig i den blöta skogen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.09 | 18:16

Hur fungerar det med hagel o kikarsikte

...
26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS