Detta är en sida med mina senaste händelser.

i Hjortronskogen.

Vaknade upp till ett strålande väder här i norr, på med kläder & stövlar och naturligtvis Norrlands parfym, ”myggolja”, och så till hjortronmyrarna, min svåger Sten tar kommandot han vet var de finns, även om jag som varit här uppe sedan tidigt sextiotal känner till skogarna hyggligt.

Nej idag leder han mig till nya hjortronmyrar som mina fötter inte trampat förut, lite snårigt och långt att ta sig dit, men väl framme så fick vi bra betalt i form av bären som lyste gula på tuvorna.

Det var en tryckande värme så jag bar endast kortärmad på överkroppen vilket myggen tycker var som en serverad middag åt dem.

Vi han lagom plocka våra dunkar fyllde på det tonade upp sig hotfulla moln, och åskan började höras på avstånd, med några rejäla regnskurar men då var vi väl under tak.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.09 | 18:16

Hur fungerar det med hagel o kikarsikte

...
26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS