Detta är en sida med mina senaste händelser.

i Hjortronskogen.

Vaknade upp till ett strålande väder här i norr, på med kläder & stövlar och naturligtvis Norrlands parfym, ”myggolja”, och så till hjortronmyrarna, min svåger Sten tar kommandot han vet var de finns, även om jag som varit här uppe sedan tidigt sextiotal känner till skogarna hyggligt.

Nej idag leder han mig till nya hjortronmyrar som mina fötter inte trampat förut, lite snårigt och långt att ta sig dit, men väl framme så fick vi bra betalt i form av bären som lyste gula på tuvorna.

Det var en tryckande värme så jag bar endast kortärmad på överkroppen vilket myggen tycker var som en serverad middag åt dem.

Vi han lagom plocka våra dunkar fyllde på det tonade upp sig hotfulla moln, och åskan började höras på avstånd, med några rejäla regnskurar men då var vi väl under tak.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS