Detta är en sida med mina senaste händelser.

Nu händer det.

Ja först och främst ett stort tack till Er alla som köpt mina holkar under året hitintills, det har inte bara varit till stor hjälp för våra fåglar, det har även blivit några bidrag till cancerforskningen, denna obarmhärtiga sjukdom som drabbar så många.

Våra grå flugsnappare är snart på väg att lämna boet, idag är det första gången då de tagit sig ut på holkkanten för att se värden de snart skall ta sig ut i.

Här brukar de stå någon dag för att träna sina vingar samt putsa sin fjäderdräkt för att sedan kasta sig ut att prova sina vingar för första gången, hoppas att allt kommer att gå bra för dem så kanske vi får se någon av dem till nästa år igen.

Jag avbröt mitt bloggande här för att åter gå ut och ta något kort på den, då helt plötsligt slänger sig en av ungarna ut flyger så fint samt sätter sig på trådarna inte långt från holken, vilken upplevelse att se detta, bara synd att det inte var en video så det gått att dela med sig av denna upplevelse.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.11 | 13:12

Hej! Jag vill köpa en kattuggleholk av dig, men bor i södra Sverige. Skickar du?
Mvh Jan Åhman

...
03.11 | 17:40

Hej! Vill köpa en Holk för kattugglor (450 Skickar du?

...
25.09 | 18:16

Hur fungerar det med hagel o kikarsikte

...
26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS