Detta är en sida med mina senaste händelser.

Lyckad kull.

I år har jag som tidigare visat två specialholkar med grå flugsnappare, den jag tidigare lagt ut en bild på hann jag inte riktigt med, de var utflugna då jag var borta några dagar och kom hem.

Men holken på motsatta av huset var jag riktigt orolig för, då fåglarna var väldigt skrämda bara man rörde sig i trädgården på deras sida och flög från boet då hon låg å ruvade, så jag blev orolig att de skulle misslyckas med sin kull.

Men idag kom svaret, det har gått bättre än väntat då jag klev upp och fick några foton på kullen, inte mindre än fem välskapta unga ligger i boet, samt gapar efter mat, innan de förstår att det är inte mat det är frågan om den här gången.

Nu gäller det att vara på sin vakt så man får se då de börjar ställa sig på bo kanten för att pröva sina vingar innan det bär av till varmare länder.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS