Detta är en sida med mina senaste händelser.

Fyra nya liv på gång i Stöpaskogen.

Idag kan man inte klaga på värmen 29,2g på skuggsidan av huset visade termometern på eftermiddagen. Själv har jag stått mesta tiden i holkverkstaden då vänliga samt fågel intresserade håller mig sysselsatt i värmen.

Mina grå flugsnappare på norra sidan av huset har just kläckt sina ägg för ca fyra dagar sedan, jag har inte velat störa dem förrän idag då det blev ett par foton för att se hur många det är, här på bilderna kan jag tydligt se att det är fyra välskapta ungar i boet med sina breda gulaktiga näbbar.

Den andra kullen på husets södersida ligger fortfarande på sina ägg, den kullen är mycket räddare av sig, och blir störda så snart någon rör sig i trädgården i närheten av holken. De borde lära sig att husfolket inte gör annat än hjälper den att få sin kull så säkert som möjligt framtagen utan att bli plundrad.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS