Detta är en sida med mina senaste händelser.

Spännande att följa.

Jag har som vanligt fått två par Grå flugsnappare att häcka i mina Specialholkar som jag tillverkar, samt säljer tillsammans med mina övriga holkar finns på min sida.

Holken visar att fåglarna bäst gillar om man sätter upp dem under takfoten, där får de bra skydd samt att de visar att de oftast väljer ett sådant läge.

Här ligger en av fåglarna tryggt på sina ägg, som säkert kommer att kläckas inom några dagar, då det verkar att hon legat en dryg vecka på äggen nu.

Men den andra holken på motsatta sidan av huset ser det ut som det går sämre för då de byggt ett fint bo, men det ser ut att inte vara något i boet då jag försökta att få ett foto från det, men det är häller inte samma aktivitet av det paret, även om jag set att de flyger till å från på kvällar å mornar.

Men vi får hoppas att det ordnar upp sig även för det paret, jag kommer att följa hur det artar sig även för dem.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.09 | 18:16

Hur fungerar det med hagel o kikarsikte

...
26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS