Detta är en sida med mina senaste händelser.

Trädkryparen är tillbaks.

Trädkryparen hade det tufft i fjol med sin häckning, då hackspetten plundrade deras bo någon vecka innan det var dags att komma ut i frihetan för ungarna.

Visserligen var holken gammal samt väl använd under flera år och många kullar trädkryparungar som lämnat den gamla holken, innan ekorren gjorde sönder den helt.

Men i år har jag satt upp en ny holk, visserligen på samma träd mitt mot där den gamla satt, samt har hållit koll var dag men inte sett någon fågel som visat intresset ännu.

Men idag till min stora glädje såg jag hur en trädkrypare flitigt kilade som en liten råtta upp för trädstammen samt in i holken, var snabbt tillbaks igen för att hämta något och tillbaks till holken igen så det lyckades, har trädkryparen glömt förlusten från ifjol.

Skall försöka få några filmsnuttar på den då bo byggandet tar fart på allvar.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.09 | 18:16

Hur fungerar det med hagel o kikarsikte

...
26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS