Detta är en sida med mina senaste händelser.

Harjakt

Årets premiärsläpp 2012-08-22 fick bli på ett säkert ställe där det brukar vara gott om hare ”Vittikovaara” men hu så besviken jag blev, Errkan sökte samt arbetade som jag är van att han gör men upptaget fick vänta på sig i 45 minuter och då en vuxen hare, här uppe är man van vid snabba upptag så här års och då blir det främst årets harungar.

I dag var jag på ett nytt ställe, släppte kl 05,25 upptag efter 3 minuter, nu känner jag i gen jakten här uppe. Men besvikelsen blev stor när en Räv sprang rakt i knät på mig, detta brukar inte vara Errkans specialitet och så även i år då han släppte Räven efter 11 minuter och kom till baks.

Nytt släpp markerade inga slag för än kl 07,50, nu såg jag på hunden att det var Hare, upptag kl 08,00 åter en stor Hare som gick stora bukter, jag fick en kort film snutt av haren när han var på väg till baks mot upptaget. Det blev ett fullt godkänt drev med koppling kl 10,15.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS