Detta är en sida med mina senaste händelser.

Färdigfiskat för 2015.

Ja så har båten fått sin vintervila, i ett skönt varmgarage hoppas nu bara på en snö å isfri vinter så hon snart får komma ut igen och göra mig sällskap på våra sjöar.

Jag kan summera att fisket varit till belåtenhet under säsongen, med ett par riktigt fina Laxar, en tog jag i Vättern utanför Hjo som vägde 8970g, vilket är mitt BP för Vättern. Jag var då ensam i båten den dagen, och det tog dryga trettio minuter innan fisken var så trött att den kunde håvas ombord, det blev även två fina Rödingar den dagen, så var dagens kvot fylld.

Tyvärr blev det inte många gånger som det blev fiske i Vänern, om det nu beror på att jag är lite lat att åka någon mil längre, men de få gångerna det blev av bjöd även Vänern på sig, och det blev några fina Laxar landades även där, med den största på närmre 7-kilo, utanför Brommö NV.

Så ser jag fram mot ett riktigt bra 2016 för er alla fiskevänner, med att vindarna är med oss så vi får njuta av vårt intresse, så ses vi där ute.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS