Detta är en sida med mina senaste händelser.

Men var är Laxen.

Jag har varit sugen på fiske länge, men kylan å de mörka mornarna har fått mig att avstå. Men idag var termometern på 0-an så äntligen fick jag tumme ur och drog, det blev Vättern.

Fisket var till en början trögt, men till slut gav sjön med sig och det blev riktigt bra fiske, tillslut var det svårt att hålla ordning på hur många som var upp i båten och vände, men Laxen lyste med sin frånvaro. Det var riggarna som stod för fisket idag, på mellan 40-70 fot. Ytspöna gav endast en liten Öring som simmar vidare.

Om nu detta var sista svängen för 2015 så får jag vara nöjd med dagens fiske som kan summeras till ett 15-tal som var upp i båten och vände, samt fyra som klev av nära båtkanten jag fick även två dubbehugg, ett par Öringar å Rödingar fick följa med hem.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS