Detta är en sida med mina senaste händelser.

Bra fiske.

Det kändes skönt att komma ut på sjön några timmar igen, det var drygt tre veckor sedan sist. Dagen blev inte sämre av att Vättern bjöd på sig igen, från det att samtliga beten var i vattnet så blev det en kort fika innan det började rassla i en av rullarna, och smörgåsen fastnade nästan i halsen då jag inte var med på det.

Det blev tre Rödingar innan loppet av en minut så man kan nästan kalla det för trippelhugg, en av Rödingarna var godkänd med sina 51 cm men fick gå tillbaks, de övriga två var 60, samt 57 cm, och får följa med hem. Så var det dags för ett ytterligare hugg, nu på ett av ytspöna en fin Öring på 61 cm som gav bra motstånd innan den var ombord. Det blev ytterligare en Röding på 53 cm som även den får bli med hem till Stöpaskogen, samt en tappad. Det var åter riggarna som stod för leveranserna på ca 70-90 fots djup. Ett Vättern som låg som en spegel under hela dagen, dock var det disigt, och solen orkade aldrig tränga genom molnen, men en dag värd att njuta av.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
12.12 | 23:21

Hej
Jag är på jakt efter en Wikingboat 28. Vet du hur hög den är. Borträknat radar, etc. Varför jag undrar är om den går att frakta på en vanlig lastbil.
Sven

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS