Detta är en sida med mina senaste händelser.

Lyckad fiskedag.

Det blev en fantastisk dag på Vättern idag, inte bara för att den låg som en spegel, utan den bjöd även på sitt fina innehåll.

Jag han knappt lägga ut alla beten i vattnet innan första Rödingen tog ett av betena, en väl godkänd med sina 56 cm, endast några minuter efter nytt hugg, nu en fin lax, som passade på att tacka för sig strax efter båten.Nu   blev det två timmars vänta innan nästa hugg kom, en fin Röding till på 63 cm, och jag han knappt få Rödingen ombord innan nästa spö markerade ett riktigt hugg. Det tog nästan 30 minuter innan jag fick fisken så pass trött att jag kunde håva den ombord,(jag var ensam i båten) en Lax på 89,5 cm samt 8750g, nytt PB för mig i Vättern. Var detta plåster på såren för den Laxen som jag tappade, samt miste både spö och rulle på min förra fisketur. Hur som helst idag var turen på min sida.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS