Detta är en sida med mina senaste händelser.

Åter en fin dag på sjön.

Det blev åter några fina fiskar i baljan, tre över 55cm fick bli med hem, två fick friheter tillbaks då måttet låg nära 50 cm. Det blev även en krokodil som gav sig på betena, måttet var över 95 cm, måttbandet i båten räckte inte till riktigt, då det inte var längre, än 95 cm uppskattade den till strax under metern. Men det tråkigaste av allt är som en saga, ett riktigt hugg på ett av spöna, med en fin Lax som jag fick ett stycke bakom båten, men då jag satt upp spöet i en av transporthållarna, för att ta upp djupriggen på ena sidan så att det inte trasslade in sig iden, gjorde Laxen en riktig tjurrusning, samt vred spöhållaren så mycket att både spö och rulle for i sjön. Så är det någon som får en Lax med spö och en ambassadeur 7000,1 syncro, så får ni gärna behålla Laxen, men spö och rulle vill jag gärna ha tillbaks.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS