Detta är en sida med mina senaste händelser.

Bra fiske idag.

Äntligen en dag som det inte blåser, och jag är ledig att ta vara på denna fina dag på sjön. Det blev Vättern, med utgång från Hjo. Jag han inte få ut alla beten i vattnet innan ett av spöna visade på napp, in liten Röding som skulle visa sig bli dagens minsta, strax under det godkända måttet 50 cm, som fick simma vidare.

Jag har varit till Vättern två gånger tidigare i år, men då inte fått en enda Röding, så jag undrade vart de tagit vägen, men Lax och Öring är inte dåligt heller, som det blivit de gångerna. Men idag skulle det bli annat, det blev inte mindre än nio Rödingar som var och vände i båten, och fyra som fick bli med hem till grillen i Stöpaskogen. Jag kämpade länge med att få ett par Laxar, eller Öringar men det ville sig inte, så det blev ytterligare fyra riktigt fina Rödingar som fick vända tillbaks då kvoten redan var fylld. Men en minnesrik dag på sjön fick jag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS