Detta är en sida med mina senaste händelser.

Vättern idag.

Det blev en tur till Vättern idag, sjösatte i Hjo samt fiskade söderut. Vinden tog i rätt friskt på morgonen, men vid niotiden la sig sjön och det blev ett par behagliga timmar. Nu passade det på med ett riktigt hugg, som tog mig nästan tjugominuter att få fisken bara tre till fyra meter efter båten, innan den tackade för sig och drog vidare, synd på en så fin Lax. Det blev ytterligare ett par fiskar av mindre storlek som inte heller ville komma ombord. Men tre Öringar fick bli med hem till grillen, en 65, och en 62 cm, båda såg ut att haft ett kämpigt kärleksliv, då stjärtfenorna samt fyggfenan vart illa slitna efter leken. Den ena öringen har ett ryggproblem, som var kraftigt böjd som ni säkert kan se på bilden, att den har klarat sig och växa sig till 53 cm innan sagan tog slut. Tyvärr så varierade vindbyarna riktigt kraftigt idag med vindbyar säkert upp till 10 s/m ibland. Men en rolig dag har jag haft.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS