Detta är en sida med mina senaste händelser.

Lyckat drag.

Fortfarande underbara sensommardagar, kunde inte hålla mig hemma från sjön i dag heller. Jag valde att gå till Granvik på norra Vättern, då jag haft otur och fått en del små Röding sista gången från Hjo. Det visade sig vara ett bra drag, även om jag blev överraskad med alla kräftfiskare som passar på de sista helgerna som kräldjuren är lovliga. Det tog inte mer än tre och en halv timma innan jag fyllt min kvot, då jag var ensam i båten. Jag fick tre Rödingar, varav jag släppte tillbaks en som låg nära gränsen på 50 cm, men två fina fick följa med hem, tillsammans med en fin Lax som överraskade mig på ett av ytspöna. Men Rödingarna går djupt, samtliga tog på riggen på 95 fot, Apex stod för leveransen av Röding, Laxen tog påTomic färg 434.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS