Detta är en sida med mina senaste händelser.

Dommarutbildning.

Idag samlades Västergötlands stövarklubb sina domare (norra delen) för att släppa några hundar, samt gemomgång av regler. Det släpptes tre hundar, en Smålandsstövare, en Schillerstövare, samt en Hamiltontik. Hundarna släpptes på olika ställen, med ca fem i var grupp för att efter jakten samlas till genomgång av vad hundarna gjort. Hamiltontiken släpptes 06,30, samt markerade ett slag 7,14, reste en liten Tyskhare 7,35, som sprang ut på vägen omgående, och rakt på gruppen, men kameran låg kvar i ryggsäcken så någon bild på haren fick jag inte, en liten hare som sprang långa sträckor på skogsvägen, och lurade bort hunden. Nytt slätt några hundra meter från det första, där tiken reste ytterligare en hare, tyvärr fick vi aldrig se den. Där efter samlades alla för genomgång av vad hundarna presterat, samt lite förtäring av korv med bröd och kaffe. Vår Sekreterare Johan Tropp höll i genomgången, samt talade en del om SKK: s utskick om hur domarna skall bete sig under en jaktprovsdag. Tyvärr var inte uppslutningen vad man kan önska, men ca 15 stycken kom, det kan bero på att en del redan dragit norröver till den jakt som redan är i gång där. De övriga två hundarna reste tyvärr inget.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
12.12 | 23:21

Hej
Jag är på jakt efter en Wikingboat 28. Vet du hur hög den är. Borträknat radar, etc. Varför jag undrar är om den går att frakta på en vanlig lastbil.
Sven

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS