Detta är en sida med mina senaste händelser.

Bra fiske

Jag sjösatte båten i Hjo vid 9 tiden samt drog ut, det skulle visa sig att bli en bra dag, hann inte ut med mer än femte fiskespöet innan det var napp, en fin Lax på 65 cm. Fortsätter att sätta ut betena då var det dags igen, nu kändes det betydligt tyngre så det bör vara en rejäl fisk på g, men blir lite snopen då det visar sig vara en Gädda på 98 cm som gått på här ute, den borde vara i någon vassrugga och gosa mer Gäddor. Så var det lugnt någon timma innan nästa hugg kom, en Öring på 50 cm som fick friheten tillbaks, även om den varit lovlig att ta. Jag började fiska mig så sakta mot hamn, då nästa påslag var ett faktum, även denna gång var det in fin Lax på 71 cm. Så denna dag slutade bra med tre fina Laxar med hem, och en Gädda. Den ena Laxen var märkt, som syns med en skada som märket orsakat.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS