Detta är en sida med mina senaste händelser.

Vilken dag...

Det blev en tur på Vättern igår utgångspunkt Hjo, hann inte mer än att lägga ut det fjärde spöet innan det blev dubbelhugg på de första, en fin Röding på 62 cm samt en öring på femtio som fick gå tillbaks, och ytterligare en Lax på 57 cm, som även den fick simma vidare. Vilken början tre fiskar i båten och vände inom femton minuter. Sedan var det lugnt en dryg timma innan det var dag för nästa en Lax på 61 cm, samt ytterligare en Röding över 60 cm. Det blev två fina hugg som var med nästan till båten men ville inte ombord, samt några ytterligare returer. Nu var det dags att plocka upp, då molnen tonade upp sig över land, samt en del blixtar visade sig, vi han precis till kaj innan det brakade loss med ett otroligt väder med regn och åska. Men fisket var det inget fel på denna dag.Ler

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS