Detta är en sida med mina senaste händelser.

Makrilfiske

Det blev ett hastigt beslut att göra en tur till västkusten, Lysekil och kolla om det var några makrillar utanför i havet. Vi packade båten för en kvällstur, samt några timmars sömn i båten samt ut en vända till på morgonen därpå. Avresa från Skövde vid 14-tiden, samt var nere i Lysekil somt sjösätta båten, då var klockan sex på kvällen. Vi drog ca 15-20 distans ut till havs, för att börja söka makrillen. Det tydde på att det brukar komma in makrill i området där vi var för det låg mycket bojar med nät i området, som säkert var avsedda för maklillen. Vi tacklade våra spö avsedda för fisket, och det dröjde inte lång stund innan alla spöna stod som pilbågar mot vattnet. Men strömmen var ganska stark samt drev oss från makrillstimmen, så jag lade ut en vp på GPS-en för att lätt hitta tillbaks igen. Det blev ett intensivt fiskafänge i ca två timmar, då var lådan näst intill full, och vi sam tänkt fiska i morgon med. Vi gick tillbaks mot hamnen, samt bestämde att det får bli hemresa redan ikväll. Så nu blir det att äta makrill på både längden och tvären. Sedan blir det att sanera båten som ser ut att varit med om ett blodigt sjöslag.Ler stort

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS