Detta är en sida med mina senaste händelser.

Hemma igen.

Då var man åter hemma i Stöpaskogen igen, for från stugan i Hevosvaara Kl: 03,45 på morgonen det blev raka spåret hem, med endast ett par stopp för fika och mat. Anlände hemmet i Stöpaskogen 19,00, en sträcka på 132 mil, lite slak efter resan blir man alltid, men efter några timmars sömn känns allt ok idag. Så det blev att sätta igång med gräsklippning så snart man vaknade, samt att hämta hem båten som varit på service under tiden vi varit i norr, så nu är man sugen på en sväng på sjön och börja söka fisk. Jag kan tillägga nu att vi sålde stugan när vi var där uppe, och köparen är den rätta, som är om inte ändå galnare än jag när det gäller jakt, så denna fina och mysiga jaktstuga kan jag lova har hamnat i rätt händer. Stugan har legat för mig mitt i det jaktområde jag har haft möjlighet att jaga på, och detta gäller även köparen, som jag önskar all lycka till.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS