Detta är en sida med mina senaste händelser.

Solberga

I dag var jag tillsammans med några jaktkamrater i Solberga, mest för att Errkan skall få lite motion innan han parkeras för gott denna jaktsäsong. Vi bestämde att inte gå ut förrän vid 9-tiden så Harslagen får lägga sig lite, i hopp om att få upp en Räv. Det har varit en riktigt fin dag med sol samt nästan vindstilla, så vist fanns förhoppningen att det skall bli något upptag.

Trots att hunden sökte ut bra, och var riktigt jaktsugen så blev det aldrig något upptag så det blev att koppla samt hemresa vid 14-tiden. Men en riktigt fin dag i skogen fick vi alla, det kändes nästan som en riktig vårdag. Nu väntar jag bara på att isen skall gå upp i Vänern, vid båtramperna så man kan hämta ut båten samt få ta sin första fisketur. Jag börja bli trött på Älg och Harkött.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS