Detta är en sida med mina senaste händelser.

Öring 5,1 kg

Det blev en tur till Vänern idag, vädervindarna visar sig hålla till en måttlig nivå för mig. Jag kom inte iväg så tidigt, men var på plats ut i sjön vid tolvtiden då alla spön med beten var i vattnet. Men klockan gick och inte ett hugg, samt ekona på lodet dog ut var vi på väg åt fel håll. Gjorde in runda samt vände tillbaks hemåt, då jag plötsligt såg ett spö längst ut vid paravanen har löst ut. Mer än 150 m lina han fisken ta åt sig innan jag fick hejd på den, nu kände jag att det var lite större och starkare än jag haft tidigare. Nu har även sjön börjat blåsa upp en del, som gjorde det riskfyllt att fisken rusar och trasslar in sig i djupriggarna som var ute båten. Djupriggarn plockades upp och fisken togs motvilligt in, och kunde bärgas efter en trevlig kamp.  

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS