Detta är en sida med mina senaste händelser.

Solig morgon

Varit med för att lyssna på en Finsk Stövarhane idag, som en av mina stövarkompisar tänker para med. En fin morgon med strålande solsken, men en frisk sv. Vind, vilket försvårar att få höra hunden. Hunden och hundägaren kom från Karlskoga, så de har haft en bit att åka på morgonen. Hunden ”Hugo” släpptes 07,15 på morgonen, samt gjorde omg. en sökrunda, och markerade snart ett slag, men lyckades inte resa den haren, utan kopplades vid 9,00 samt släpptes åter ett stycke länger bort. Hunden markerade snart ett nytt slag, samt reste en ny hare 9,55, en hare som gick ut på skogsvägarna omg. Samt drog en lång sträcka, där även hunden tappade bort den. Jag själv lämnade sällskapet 11,00 då sökte hunden fortfarande efter haren där den tappat bort den. På bilden hundägaren i mitten, samt ägaren till den parade tiken till V.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS