Detta är en sida med mina senaste händelser.

Dåliga slag i ruskvädret.

Sista dagen på Fältharen, var naturligtvis vissa förväntningar på att få ett hyggligt drev, men varken vädret eller hararna var med oss idag. Släppte Errkan vid åttatiden på morgonen, +2 grader med regnblandat snöfall samt frisk so ving gjorde att man fick söka lä under granarna för att hålla sig någorlunda torr. Errkan tog en egen runda på morgonen, och fick hämtas på grannmarken för ett nytt släpp utan att hitta något. Denna gång längre ner i skogen på Svenskhare, men det visade sig vara trögt idag, med endast ett harslag, som hunden inte lyckades lösa. Så tyvärr blev det inget upptag idag, så nu är det bara några gånger till på Svenskharen, innan denna jaktsäsong är över. Hemresa 11,05, och duscha hunden då han grisat ner sig ordentligt i något som han tyckte luktade gott. Här ligger han nu framför braskaminen som vanligt när dagen är över.Ledsen

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS