Detta är en sida med mina senaste händelser.

Bra till slut

Ja då var vi på plats min jaktkamrat Marcus och jag, släppte hunden 08,30 gick en runda över en mosse samt kom upp i skogsbrynet, där var det ett spår efter en fälthare, som hunden tog an och började jobba med, upptaget kom efter ca tjugo minuter, en hare som blev ganska svårdriven med många tappter men som hunden kravlade sig fram på till där vi såg haren, då var hunden hela 35 min efter. Men han lyckades att lösa även detta, men till slut kunde haren skaka av sig hunden förgått. Vi valde ett nytt släpp nu på Svenskhare, men hunden hittade inga spår, samt drog mot där han vet att fältharen håller till. Han markerade nytt slag 11,05, samt reste ytterligare en fälthare 12,40, en hare som jag såg men inte lyckades med att få in i kameran. Drevet gick ganska bra till en början innan haren började springa långa sträckor på vägarna, som han rede ut med en del tappter, innan det blev ett riktigt fint upptag i en dunge där haren försökt att söka skydd. Nu drog haren på långtur, och jag kopplade Errkan Kl: 14,45 mitt i Solberga by. Här får jaktdagen vara över för denna gång, på bilden håller Marcus koll på drevet, samt ett tack, Marcus att du sparkade på mig så jag kom ut i skogen idag, det blev ju  en ganska bra dag till slut. Jag han få en liten skymt av hare Nr 1 i kameran, samt en glimt av hur hunden löser ett av harens vägdrev, drevhare Nr 2. Videon här under.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS