Detta är en sida med mina senaste händelser.

Mycket vägdrev idag på Tyskhare

 

Det blev en kylslagen dag i harskogen idag, släppte Errkan 07,30, där han omg, markerade några slag som han inte tyckte var tillräkligt intressanta, utan lämnade. Först 9,10 visade han ett slag att ta vara på, redan 9,15, var långöra på benen, som efter en bra runda i skogen passerade mig, samt sökte sig till vägarna som brukligt då det är Tyskhare. Väl ute ur skogen fick jag smaka på bister kyla, inte för att -3g är något att grymta över, men i samban med 10-15 sm ostlig vind, blev det mest att sitta i bilen och följa jakten med GPS, en. Tyvärr blev upptaget nära grannmarken, så det blev mest de som fick nöjet idag, men det bjöd Errkan på. Efter nästan två timmar kommer haren mot mig sittande i bilen med en varm kaffekopp i handen, nu blev det brått att få fram kameran, och försöka få en filmsnutt av Haren. Det blev mycket vägdrev idag, med en del tappt, men inga längre utan jag får ge hunden godkänt. Tyvärr så slutade det med att Haren drog till Solberga by, för att bli av med sin följeslagare, där jag kopplade Kl 12,35. Lägger in en film, som jag tog från bilen, under fliken Videoklipp. Skönt att vila ut framför brasan tycker Errkan efter jakten.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS