Detta är en sida med mina senaste händelser.

Det blev "gråhare" i dag.

Efter att det kommit 35 cm snö vid två tillfällen, så började man tro att jakten snart var över, men med ett mildväder försvann det nästan lika snabbt. Idag har jag tänkt försöka på en Svenskhare, så jag släppte Errkan där de brukar hålla till. Hunden gjorde ett par rundor bland planteringarna, men utan att det fanns något att jobba vidare på, eftersom han kan marken bra så valde han att dra mot öppna marker för att hitta en fälthare istället, där hittade han omg ett slag 9,30, på ett gärde som lede in i skogen. Där var vilan över efter knappa 10 min, nu blev det mycket drev på blöta och grisiga grusvägar efter snösmältningen, som hunden klarade hyfsat med endast åtta min tappt, drevet slutade efter 65 minuter då haren kom andra rundan.Ler

"En kort video, under fliken videoklipp"

 

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.06 | 08:45

Hej
Jag skulle vilja beställa holkar till tornseglare att sätta upp under takfot. Vårt tak läggs om och då försvinner de gamla boplatserna.

...
03.04 | 18:29

Hej, hur många säljer du på ett år? Jag har 300 stycken egentillverkade. Jag undrar för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla..

...
01.03 | 18:10

Hej
Om jag skulle köpa en sparvuggleholk vad blir det för fraktkostnad?
Hälsningar Jonas

...
15.02 | 21:05

Skulle vilja köpa 1 fågelholk till tornseglare

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS