Detta är en sida med mina senaste händelser.

En slitvarg.
Var till veterinär i dag med Errkan, främst för vad hans hälta beror på, men även en grundlig undersökning. Jag har dragit mig för detta en tid, då jag varit rädd för att få några negativa besked. Jag bad även läkaren kolla ändtarmen då jag lagt märke till att han har vissa besvär med avföring. Ni som följt hans framfart efter hararna på denna blogg, kan tyckas att det är en aning skrytsamt av sin med egen hund, så har jag förståelse för det, men jag har bara hållit mig till vad han gjort för dagen, och jag har sällan varit ensam i skogen med Errkan, så man får vara försiktig med vad man skriver. Det var med tårar i ögonen jag åkte från veterinären i dag, samt när jag skriver denna berättelse om min bästa samt trognast jaktkamrat som jag har. Jag kommer att släppa honom sparsamt, även i fortsättningen då jag vet att han mår sämre av att ligga hemma på soffan. Här under kommer en sammanfattning av vad veterinären gav mig. 1) Det visar sig att han har bråk på ändtarmen vilket gör det svårare med avföringen, det går att operera enligt läkaren, men rekommenderas inte då det återkommer, även prostatan var något förstorad. 2) Vi röntgade Errkans höger armbåge där läkaren konstaterade att felet satt, den visade sig vara kraftigt sliten, vilket gör att ledvätska läker ut på både ut och insidan av leden efter en jaktdag, vilket naturligtvis medför smärta för hunden. Han fick smärtstillande som skall lindra värken som skall ges en gång om dagen. 3) Så ytterligare ett tungt besked. Errkans hjärta går mycket oregelbundet enligt läkaren, vilket kan leda till att han kan falla ihop under en jaktdag. Även detta tyder på att hans iver under en dag slitit på honom, då han är en hund som ger allt under en jaktdag.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

22.05 | 19:30

hej jag skulle vilja beställa 2st småfågelholkar med plåtblek runt hål. skickar du ? bor i uppland. betalar frakt. swish ?

...
31.03 | 11:06

Hej!
Skulle vilja köpa 4 st. småfågelholkar, med plåtblek om det finns.
Bor i Göteborg, skickar du dom?
Betalar givetvis frakten.
Mvh Olof

...
29.03 | 16:12

Hej! Vill köpa 2 st. småfågelholkar och 4 st. starholkar
Bor i Ramkvilla (mitt i Småland.
Skickar du dem?
Mvh/Jok

...
24.03 | 11:04

Hej, skulle gärna köpa några småfågelholkar av dig. Bor i Strängnäs, hur kommer de hit och vad kostar det? Bästa hälsningar

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS